"Nooit in badpak durven te poseren. Vandaag wel en het voelt geweldig"

Twitter
Ze deed het met een klein hartje, toen ze vorige week een foto van zichzelf in badpak op Twitter postte. Studente Charline (23) uit Antwerpen had er zich nooit eerder aan gewaagd, maar betoverd door het prachtige decor op vakantie in Spanje stapte ze toch de drempel over. Met de hashtag #proudofmycurves. Haar onzekerheid bleek onterecht, want in nog geen 48 uur werd haar foto meer dan 2.000 keer geliket. En de reacties waren unaniem bewonderend.

"Het is niet dat ik echt onzeker ben over hoe ik eruit zie", vertelt Charline vanuit Spanje. "Maar in badpak poseren en dat delen op sociale media is een hele stap. De prachtige locatie waar ik met vakantie was, inspireerde me echter en ik besloot uit mijn comfortzone te komen. Met als boodschap een oproep om je goed te voelen in je vel. Iedereen worstelt wel ergens mee, maar wees gewoon blij met jezelf en hoe je eruit ziet. Iedereen wil het perfecte maatje, terwijl elkeen mooi is op zijn eigen manier. Laat je dus niet doen door het beeld van 'perfectie' dat je overal meekrijgt."

 "Vaak zitten je onzekerheden vooral in je hoofd", gaat ze verder. "Ik heb nooit negatieve opmerkingen gekregen over hoe ik eruit zie en toch was het ook voor mij heel wat. Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Want de reacties geven me een warm gevoel."

En reacties wáren er: meer dan 2.000 in nog geen 48 uur tijd. "De foto was eigenlijk bedoeld voor mijn vrienden", vertelt ze. "Ik heb 260 volgers, maar tien keer zo veel mensen liketen het beeld. Dat had ik niet verwacht. Maar als het kan bijdragen om een positieve boodschap uit te dragen: super!"

Lovend
De commentaren waren bovendien allemaal lovend, zowel van mannen als van vrouwen. "Niet dat ik je ken, maar gewoon even zeggen dat ik dit (en jou ook) enorm knap vind", klinkt het onder meer. "Wees trots op jezelf, je ziet er adembenemend uit", "Mag je vaker doen hoor. Knappe madam ben jij" en "Je hebt een super mooi lichaam, echt wauw!".

Twitter11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Tim Van Bets

  Ik begrijp haar angst niet...zij is toch gewoon een mooie vrouw?

 • Bea Franssens

  Zou ik ook willen durven en doen...

 • Dirk Bytebier

  Proficiat niet mis toch !! Mag er zijn

 • Johan Coppens

  Beetje aandacht tekort???

 • infinity infinity

  Prachtig vrouw