Exclusief voor abonnees

‘Ni fokke me mij gast’: hoe Conner Rousseau de rode verlosser van sp.a werd

Christel Geerts, zelf sp.a-politica, over haar zoon Conner: ‘Je wilt dat je kinderen doen wat ze graag doen, maar ook dat ze een onbekommerd leven leiden. Maar dit zal niet zorgeloos verlopen.’
rv Christel Geerts, zelf sp.a-politica, over haar zoon Conner: ‘Je wilt dat je kinderen doen wat ze graag doen, maar ook dat ze een onbekommerd leven leiden. Maar dit zal niet zorgeloos verlopen.’
Hij is 26 en wordt binnengehaald als de nieuwe verlosser van de sp.a. Na een politieke blitzcarrière die ooit begon na te veel pintjes in de Overpoort in Gent, is Conner Rousseau de nieuwe partijvoorzitter. Hoe kon het gebeuren dat hij zo vlug zo ver kon raken?

Je hebt 1% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eric Grosemans

  Veel kritiek omdat hij te jong zou zijn, maar vooral omdat hij van de spa is. Toen Vangrieken voorzitter werd, heb ik dergelijke commentaren niet gezien.

 • Eddy Van overstraeten

  En gij ni fokke mee de werkmens!!!!!

 • Dominique Bossaerts

  Vers van de schoolbank,groen achter de oren. Nooit een normale job gehad of enige bedrijfskennis en die gaat het even vertellen of denken iets aan al de miserie te kunnen veranderen of toevoegen!Lekker voor het gat geschoven!Vogel voor de kat...

 • Brent Van Renterghem

  26 Jaar is te jong, hij moet wat meer mee maken en voeling krijgen met de realiteit, heeft die gast zelfs ooit echt gewerkt??

 • Frankie Deygers

  Geef de jongeren een kans. Als hij met kennis van zaken spreekt en haar op zijn tanden heeft, waarom kan hij de partij niet leiden. Jongeren hebben anderen gedachten dat jaren geleden. Iedereen moet water bij de wijn doen zonder de basis te verloochenen. Het kan er alleen maar beter op worden. Wil niet heiliger zijn dan de paus zoals zoals. Crombez wilde met afschaffing van de cumul waarbij hij verkeerd inschatte dat de andere partijen zouden volgen.