Ga naar de mobiele website
^ Top

"Neem geen waardevolle spullen mee": kluis leeggeroofd tijdens operatie in Middelheim

(archieffoto)
photo news (archieffoto)
De kamerkluis van een patiënt in het Antwerpse Middelheim-ziekenhuis is gisteren volledig leeggeroofd. Het ziekenhuis raadt simpelweg aan om geen waardevolle spullen mee te nemen bij opname.

Terwijl Rudi Huijbrechts in de operatiekamer lag voor een ingreep aan zijn schouder in het ZNA Middelheim, werd zijn kamerkluis met cijfercode beroofd. Naast twee werknemers die de kluizen kunnen openen bij noodgevallen en Rudi zelf, kon niemand in de kluis.

Het ziekenhuis staat voor een raadsel, maar benadrukt dat patiënten beter geen waardevolle spullen meenemen. De dochter van Rudi deed al een oproep op Facebook om haar vaders gestolen geld, gsm en vooral zijn trouwring terug te vinden.

Het gaat om een roodgouden ring met witgouden middenstuk, meldt Rudi's dochter Tess op Facebook. "In het middenstuk staat de afdruk van mijn moeders vingerafdruk", schrijft ze nog. De ring is dus "one of a kind".Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug