"Koningin Paola kreeg beroerte"

PHOTO_NEWS
Toen het Belgische koningshuis vorige week aankondigde dat koningin Paola (77) door dokters verplicht werd om rust te nemen en al haar activiteiten te schrappen, vroeg iedereen zich af wat er met haar aan de hand was. De Italiaanse nieuwssite Valtellina meldt nu dat de koningin een beroerte kreeg tijdens haar vakantie in Italië.

Terwijl het paleis nog steeds niet kan of wil zeggen wat er precies aan de hand is met Paola, die op 11 september 78 wordt, meldt Valtellina dat Paola onwel werd tijdens haar vakantie in Italië en dat ze naar de spoedafdeling van een ziekenhuis werd gebracht. De echtgenote van koning Albert zou een beroerte gehad hebben.

Brief
Het koppel zou deze week het dorpje Grosio in Lombardije bezoeken, waar Paola een museum zou inhuldigen in het huis waar haar meter - markiezin Visconti Venosta - heeft gewoond. De koningin schreef vanuit haar residentie Belvédère een brief in het Italiaans aan de organisator van de festiviteiten. "Door gezondheidsproblemen moet ik in Brussel onder medisch toezicht blijven en volledige rust houden", aldus Paola. Ze excuseert zich en belooft het dorpje zeker later nog te bezoeken.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels