'Kofferbakmoord' in Middelkerke nog gruwelijker dan gedacht: vijf verdachten aangehouden

Henk Deleu
De moord op een camping in Middelkerke is nog gruwelijker dan wat gisteren allemaal aan het licht kwam. Het mannelijke slachtoffer uit Oostende werd niet alleen de keel overgesneden, ook zijn geslachtsdelen werden in brand gestoken. 

Je hebt 16% van dit artikel gelezen
23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger Van Acker

  Weeral crapuul waar we kunnen, voor betalen.

 • Don Tessers

  België en Nederland kunnen elkaar de hand schudden op dit vlak, liquidaties aan de lopende band............in het Westen is de drugoorlog losgebarsten.

 • paul van de velde

  Het crapuul dat ze hier binnenlaten, bedankt heren politici. En dan moeten we nog dank u zeggen ook zeker.

 • Guy Bekaert

  Onze maatschappij is verloederd door alles en nog wat . Dit alles is het gevolg van politiek beleid en geldzucht , misdaad is van alle tijden en maak u geen illusies zolang de mensheid bestaat zullen zo een zalen blijven gebeuren . Per toeval is dit ontdekt , hoeveel liggen onder de aarde of in het water zonder dat iemand het weet .....

 • Jozef Van Ganzen

  Dit is per toeval ontdekt,dit toont aan dat er te pas en onpas controles moeten gebeuren om meer gespuis van de baan te plukken?