"Jongeren meppen mannen in elkaar in Molenbeek"

Duo met hoofdwonden naar ziekenhuis gebracht

BELGA
Bij een vechtpartij in de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek zijn gisteravond twee mannen gewond geraakt aan het hoofd. Dat meldt de lokale politie van de zone Brussel-West. De twee mannen verkeerden niet in levensgevaar en voorlopig zijn nog geen verdachten opgepakt, aldus nog de politie.

De politie van de zone Brussel-West werd rond 22.30 uur verwittigd van een vechtpartij op de Gentsesteenweg. Toen ze ter plaatse kwam, trof ze een man op straat aan die zwaargewond was aan het gezicht en half bewusteloos was. Even later dook een tweede man op die eveneens gewond was in het aangezicht. Volgens die laatste man waren hij en zijn kompaan overvallen door een vijftal onbekende jongemannen die na de aanval gevlucht waren in de richting van het Zwarte Vijversplein.

Beide slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis. Eén van hen kon al naar huis terugkeren, maar het tweede slachtoffer moet nog minstens een dag blijven voor verder onderzoek.
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Philip Lievens

  "Jongeren" daar gaat de geloofwaardigheid van de pers weer...

 • Imad Ben

  Teleurstellend maar 5 overvallers die een kleine tot geen buit moeten delen door 5 man? Believe me die jongeren zn wel ietsje slimmer dan dat. Geen overval maar meer aan de hand.

 • Gerry Cle

  Helaas heeft deze regering geen intentie om zulke daders effectief op te sluiten zoals ze al zolang beloven. Waarom zouden ze ook? Hoe meer dit gebeurd, hoe meer stemmen zij halen.

 • Franky van Damme

  Men kan dat daar alleen opkuisen als men er incognito gewapend rondhangt en wacht tot wanneer er een bende lafaards u probeert te bestelen en te slaan,om ze dan de gepaste lik op antwoord te geven via elektrocutie of ander wapen om ze uit te schakelen

 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  We weten al wat we moeten verstaan onder "jongeren". Mogen we dan veronderstellen dat het Belgen betreft als het over "mannen" gaat ?