#IkkenJambon floreert op Twitter

Bekijk meer video's van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft gereageerd op de beelden van de gefrustreerde man die tijdens een stiptheidsactie van de politie door het lint ging. Hoewel de man dreigt met de woorden "Ik ken Jambon eh", ontkent de vicepremier zelf dat hij de man kent.

Het kabinet van Jambon gaf de volgende reactie aan VTM Nieuws: "Ik ken deze man helemaal niet persoonlijk. Zulk gedrag is onbetamelijk, iedereen moet aan een politiecontrole gehoorzamen." Hij voegt er nog aan toe dat hij zelf vanochtend nog onderhevig was aan een controle, en dat iedereen respect moet tonen voor het werk van politieagenten.

Intussen is de 'frustroman' kop van jut op sociale media. De hashtag #ikkenjambon is een echte trend. Wij willen u deze pareltjes niet onthouden:


De automobilist werd vanochtend na een schermutseling opgepakt. Hij dreigde zijn connecties aan te spreken: "Ik ken wel mijnheer Jambon eh".
vtmnieuws.be De automobilist werd vanochtend na een schermutseling opgepakt. Hij dreigde zijn connecties aan te spreken: "Ik ken wel mijnheer Jambon eh".
BELGA
Twitter