Exclusief voor abonnees

“Ik heb amper een leven naast de job en vind het niet eens erg”

24-jarige Laury werkte al in de grootste restaurants ter wereld

Laury Deleersnyder is sinds kort aan de slag bij één van de beste restaurants ter wereld: Geranium in Kopenhagen.
RV Laury Deleersnyder is sinds kort aan de slag bij één van de beste restaurants ter wereld: Geranium in Kopenhagen.
Van de Karmeliet, naar Vue de Monde, The Fat Duck tot Geranium, het vijfde beste restaurant ter wereld: het zijn stevige adelbrieven die Laury Deleersnyder kan voorleggen. Amper 24 is ze, maar voor minder dan drie sterren gaat ze tegenwoordig niet meer. “Ik heb amper nog een leven naast de job en dat is niet eens erg”, vertelt ze.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jozef vermeeren

  Bemoedigend verhaal, en laten we vooral proberen te excelleren waar het kan. Latten hoog leggen klinkt leuk maar dan krijg je al die luie galspuwers en profiteurs die eronderdoor willen lopen... Besef eens dat we in onze samenleving enthousiaste, gedreven ondernemers nodig hebben, ondernemers die zo hard werken dat ze zoveel bijdragen aan de fiscaliteit/sociale zorg dat écht beleid in Vlaanderen betaald kan worden, nu en in de toekomst.

 • Jose Van Hauwaert

  Hei Van Buggenhout. Ga ergens anders zeveren makker. Deze dame maakt geen reclame voor niemand. Ze vertelt over haar passie voor haar job waar ze tot 15 uur per dag en 7 dagen per week aan spendeert, Ga er maar eens aan staan. Feit is, deze jonge vrouw is ambitieus, werkt hard en heeft tenminste een plan voor haar toekomst. Ga dus in uw kelder zitten mierenziften nitwit. Ik ben blij dat er nog dergelijke jonge mensen zijn maar schaam mij voor onnozelaars zoals u. Get a life.

 • Piet Van Buggenhout

  Juffrouw, goed als jij dat niet erg vind, maar maak alsjeblieft geen reclame voor een levenswijze die de meeste andere mensen in het ongeluk zou storten.