Ga naar de mobiele website
^ Top

"Hé, Telenet. Voor 12.000 euro kan ik ook advies geven, ik bel al heel mijn leven"

Belga / RV
Dat Telenet leden van haar adviesraad jaarlijks minstens 12.000 euro bruto betaalt, zorgde gisterenavond voor heel wat ophef in Vlaanderen. Politicus Siegfried Bracke, sinds 2011 lid van die raad, stapte zelfs op nadat hij het verwijt van 'poenschepper' kreeg.

Dat er nu een (goedbetaald) plekje is vrijgekomen bij Telenet, zorgt dan weer voor heel wat hilariteit op Twitter. Anderen hopen dan weer op een lagere factuur in de brievenbus. Een bloemlezing van de beste tweets van virtuele moppentappers.

Meer over43 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • jo de greve

  Word het nu eens geen tijd om ons als gewoone burger niet meer te laten doen door die dieven . Zelfde met al die politie controles niks op tegen maar draait hem niet over veilig verkeer ze maar de de kas vullen . Voor te beginnen weg met europa !!!

 • st cl

  nu er plots zo verontwaardigd gedaan word over de decennia oude graaicultuur ben ik vooral benieuwd naar waar het graaien zal shiften, want het zal zeker niet stoppen. ze zullen gewoon nieuwe ontransparante manieren vinden om in de vetpot te zitten.

 • Guy De Koster

  Het beloofd nog een leuke en spannende verkiezingsstrijd te worden voor de gemeenteraden...gaan we ons mee kunnen amuseren....

 • Anonymous

  Als je weet dat een zelfstandige met pensioen moet door het leven gaan met nog geen1000 euro per maand . Wat ik hier lees over die politiekers dat is echt schandalig . En dat is dan de nva die tegen de koning is !!!!

 • Hendrik Boudrez

  Als dhr. Bracke al eens een "advies" gegeven heeft aan Telenet, mogen wij dan ook misschien weten welk advies ?

Meld een bug