"Foto's tonen hoe hevig schietpartij op schuiladres van Abdeslam was"

Op dit adres in Vorst schuilde Salah Abdeslam, enkele dagen later werd hij gevat.
VTM Nieuws Op dit adres in Vorst schuilde Salah Abdeslam, enkele dagen later werd hij gevat.
VTM NIEUWS heeft foto's in handen gekregen over de inval in maart 2016 op het schuiladres van Salah Abdeslam, Sofiane Ayari en Mohammed Belkaid in de Driesstraat in Vorst. 

Mohammed Belkaid werd daar doodgeschoten, Salah Abdselam en Sofiane Ayari konden ontsnappen. Abdeslam werd enkele dagen later gevat. VTM NIEUWS heeft foto's in handen gekregen over die schietpartij. Daarop is duidelijk te zien hoe hevig het vuurgevecht was tussen terroristen en politie.

Op de foto's is te zien hoe de trap volledig doorzeefd is met kogels. Op de grond liggen tientallen kogelhulzen. De vele kogelgaten in de muur tonen de impact van de zware wapens. Drie politiemensen raken gewond. Ze trekken zich terug en roepen meteen de speciale eenheden op.

Ook de speciale eenheden krijgen zwaar weerwerk van één van de terroristen, Mohammed Belkaid. Urenlang wordt er over en weer geschoten. Dat is opnieuw te zien aan de impact van de kogelinslagen in de muren en in de deuren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video