Ga naar de mobiele website
^ Top

"Ex van Morel trouwt met hun babysit"

BELGA
Volgens het weekblad Story gaat de ex-man van wijlen Marie-Rose Morel, Christian Schellemans, trouwen met de zestien jaar jongere Julie Kegels. Dat is niet de eerste de beste: Kegels is familie van Schellemans en zou, nog volgens Story, ook hun jarenlange babysit geweest zijn.

De betreurde politica heeft Kegels altijd vertrouwd omdat ze de achternicht zou zijn van haar ex-man, zo schrijft Story. Het tijdschrift haalt er een anonieme bron bij die stelt dat het meisje enorm opkeek naar de Vlaams Belang-politica en ervan droomde om in haar voetsporen te treden. Wat ze nu ook doet, al is dat wel op erg vreemde wijze. Op 26 november trouwt Schellemans met Kegels, waardoor die laatste dus officieel stiefmoeder van de kinderen zal worden.

Hoederecht
Sinds het overlijden van Morel is de relatie tussen de families Schellemans en Morel er alleen maar slechter op geworden. Het hoederecht over de kinderen blijft een twistpunt. Morel heeft altijd gehoopt dat haar zoontjes niet van haar eigen familie zullen ontvreemden, maar het nakende huwelijk zou daar ongetwijfeld weinig goeds aan doen.

"Nonsens"
De redactie van website Clint.be kreeg Schellemans aan de lijn, maar die ontkende dat het om de gewezen babysit zou gaan. "Pure riooljournalistiek van Story, het is gewoon nonsens. De rechtbank heeft trouwens beslist dat deze zaak niet meer in de pers mag komen. De familie Morel moet stoppen met stoken, in het belang van de kinderen." (hln)

Meer over


Meld een bug