Exclusief voor abonnees

"Een stem voor het Vlaams Belang helpt Groen aan de macht"

N-VA incasseert, Vlaams Belang recupereert

BELGA
N-VA-voorzitter Bart De Wever ziet met lede ogen aan hoe zijn partij in de Grote Peiling van 'Het Laatste Nieuws', 'VTM Nieuws', 'Le Soir' en RTL kiezers verliest aan het Vlaams Belang. Hij waarschuwt: "Een foertstem voor het Vlaams Belang helpt de opengrenzenpartijen in het zadel." 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
178 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • herman de genst

  Groen , blauw of nv a je geeft de toestemming aan de partij waar je voor stemt om in je zakken te zitten , dat doen ze toch allemaal dus kies er maar eentje uit .

 • irene van den bosch

  Wat kan je aanvangen met groen Just niks

 • Yvo Verherstraeten

  Ik geef een stem voor Vlaams Belang die 'komen tenminste op voor de eigen bevolking. Met NVA aan de macht is alles onbetaalbaar geworden..

 • edwig Impen

  als een stem voor het VB een stem is voor groen is dat zuiver de keuze van de nva en de wever zelf. Ga in zee met het VB en het probleem is toch opgelost?

 • Peter Nols

  Och De Wever de NVA is groot geworden door foertstemmen, maar dat gebeurt geen tweede keer want u heeft foert gezegd tegen uw kiezers.