"Alle geneesmiddelen zijn uit Poolse supermarkt in Roeselare verwijderd"

Screenshot VTM Nieuws
De farmaceutische inspectie heeft vandaag alle illegale geneesmiddelen en gezondheidsproducten uit de rekken gehaald in de Poolse supermarkt in Roeselare. Dat heeft de woordvoerster van het Federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten (FAGG), Ann Eeckhout, aan Belga gemeld. 

"Inspecteurs van het FAGG zijn zondag naar de supermarkt in het West-Vlaamse Roeselare getrokken om er een aantal onderzoeksdaden te verrichten. Ze hebben er, in het belang van de volksgezondheid, voor gezorgd dat er in deze supermarkt geen geneesmiddelen meer worden verkocht. Alle geneesmiddelen zijn uit de rekken verwijderd", aldus Eeckhout.

Zaterdagavond had VTM Nieuws bericht over een onderzoek dat het FAGG had geopend naar de supermarkt in Roeselare. Ze toonden in een reportage hoe een reporter zonder problemen Poolse medicijnen kon kopen met Poolse opschriften, iets wat verboden is in ons land. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.