Exclusief voor abonnees

“Aan politici tonen dat de héle samenleving een krachtig klimaatbeleid wil”

Bedrijfsleiders, jongeren, media, academici en middenveld verenigen zich in ‘Sign for my Future’

BELGA
Héél het land achter de oproep voor een ambitieus klimaatbeleid scharen: dat is de doelstelling van topzakenlui Koen Verwee en Guy Weyns. Met ‘Sign for my Future’ slaagden ze er alvast in ruim 160 ceo’s, 90 middenveldorganisaties, 30 jongerenverenigingen en 19 mediabedrijven verenigen. Nu de politieke partijen nog.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ann Abbeel

  Niet de politieke partijen maar 11 miljoen mensen moeten dat steunen. En wat als dat minimum tussen de 10 en de 20% belastingverhoging voor de gewone burger gaat kosten??

 • Kees Huls

  Wanneer de bedrijven moeten gaan betalen zullen ze dat echt wel in hun prijzen doorberekenen. dus toch weer de gewone vrouwen en mannen die betalen!

 • John Stahl

  Zolang als die CEO's en de rijken opdraaien voor de kosten, ben ik er helemaal voor.

 • Dirk Sonck

  En wat gaan ze dan zelf concreet doen buiten klagen en zagen dat de politiek niets onderneemt? Inderdaad. Bitter weinig.

 • anna vandenberg

  Ik geloof echt niet in die acties, het is veertig jaar de laat, enkel wat populistisch maatregelen die gewone man die met het schoofzakske gaat werken zal voelen in zijn geldbeugel. De schone schijn media draait op volle toeren, welk impact hebben die op het milieu, diegene die er veel geld mee verdienen zullen blij zijn dat ze moeten inleveren en geen subsidies meer krijgen. Ze laten nog liever een bedrijf sluiten waar duizend mensen hun brood verdienen.