Binnenkort te koop: de juwelen uit Game of Thrones

kos
Voor fans van het iconische juweel van Daenerys Targaryen uit het vijfde seizoen van Game of Thrones is er goed nieuws: Michele Clapton, de ontwerpster van de kostuums en juwelen uit de serie, brengt eind juni een hele juwelenlijn op de markt. Vier van de 22 stuks daarvan zijn rechtstreeks geïnspireerd op de drakenketting van Daenerys.

Michele is het brein achter de kostuums en juwelen in Game of Thrones, die eind juni onder de noemer MEY Designs ook voor fans gelijkaardige juwelen op de markt brengt. Clapton gaat hiervoor in zee met het Londense juwelenlabel Yunus & Eliza. 

De ontwerpster werkte eerder al samen met dit label om de drakenketting van Daenerys Targaryen te ontwerpen, waar veel reacties van fans op kwamen. Zij kunnen zich binnenkort zo'n juweeltje eigen maken: van de 22 stuks uit de lijn zijn zo'n 4 exemplaren gebaseerd op het juweel van Daenerys. Vanaf 30 juni kunnen fans deze hebbedingen online kopen, vier dagen na de seizoensfinale van de populaire serie. Prijzen starten vanaf 100 dollar (zo'n 89,6 euro).

MEY Designs
MEY Designs
MEY Designs