Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Bieren met 0,0% alcohol worden steeds populairder in de winkel en op café.
Volledig scherm
Bieren met 0,0% alcohol worden steeds populairder in de winkel en op café. © Fotlia

Bieren met 0,0% alcohol worden steeds populairder in de winkel en op café!

De populariteit van bieren met 0,0% alcohol neemt zo snel toe dat er steeds meer te vinden zijn in de supermarkten. Ook op café en op feestjes onder vrienden laten zelfs de grootste bierliefhebbers zich verleiden door een variant met 0,0% alcohol. Het nieuwste product op de markt? Maes 0.0%.

12 reacties

 • Terry Chan

  5 jaar geleden
  Het smaakt en ruikt veel beter dan Tourtel,van begin jaren '90.
 • Jan hertogs

  5 jaar geleden
  Jupiler is het eerste bier die het dichts leunt bij normaal bier...maar voor minder calorieën moet je het zeker niet doen! ben ervan geschrokken hoeveel cal. dat nog zijn.
 • Jan De Lichte

  5 jaar geleden
  Is eigenlijk veel te duur.2€ voor een pint.Waar gaan we naar toe.Wel duur groentesap.
 • Steven Baertsoen

  5 jaar geleden
  ik drink dit sedert deze maand en is een beetje anders van smaak , elkeen maakt uit voor zichzelf wat men drinkt maar vind het een schande dat het duurder is dan bier met alcohol erin, de staat zou beter de accijnzen daarop verlagen dat het juist iets goedkoper zou worden
 • guy vermeulen

  5 jaar geleden
  heb er eens 6 meegebracht en een kwartier later zijn ze in de gootsteen beland. Ben dan maar in de jenever begonnen.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.