De Amerikaanse president Joe Biden.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden. © AP

Biden opnieuw in isolatie na positieve coronatest: lijfarts verwijst naar bijwerking van medicijn

De Amerikaanse president Joe Biden keert terug in strikte isolatie omdat hij opnieuw positief is getest op corona, na een reeks negatieve testen. Volgens zijn arts voelt de 79-jarige president zich "vrij goed" en is een speciale behandeling op dit moment niet nodig. Dat meldt het Witte Huis zaterdag.

  1. Faroek Özgünes: “In wagen aan huis Van Quickenborne lagen spanbanden die erop wijzen dat verdachten hem wilden ontvoeren”
    PREMIUM

    Faroek Özgünes: “In wagen aan huis Van Quickenbor­ne lagen spanbanden die erop wijzen dat verdachten hem wilden ontvoeren”

    Het lijkt erop dat drie verdachten die in Nederland aangehouden zijn, plannen hadden om onze justitieminister Vincent Van Quickenborne te ontvoeren. Dat zegt onze gerechtsspecialist Faroek Özgünes (VTM Nieuws). In de wagen die ze aan de woning van de minister achterlieten, werden naast wapens, een kogelvrije vest en een gasfles ook spanriemen gevonden, die gebruikt kunnen worden om iemand vast te binden. De minister verblijft momenteel met zijn gezin “op een niet nader genoemde beveiligde plaats” en wordt beschermd onder het hoogste dreigingsniveau. Wie zijn de mogelijke opdrachtgevers? Misdaadexpert Faroek Özgünes legt uit.