AP
Volledig scherm
© AP

Biden kondigt vaccinatieverplichting aan voor 100 miljoen Amerikanen: “Geduld raakt op”

UPDATEHet Witte Huis kondigt ingrijpende nieuwe federale vaccin -en testvereisten aan die maar liefst 100 miljoen Amerikanen treffen, ongeveer twee derde van de gehele Amerikaanse beroepsbevolking. Dit in een allesomvattende poging om het aantal vaccinaties stevig op te krikken en de verder oprukkende deltavariant in te dammen. 

96 reacties

 • Rudolf van Rooy

  2 weken geleden
  Hij zegt en verteld ook maar wat hem van bovenaf wordt opgedragen geen enkele uit spraak komt van hem zelf,
 • Jacques-Philippe Leclerc

  2 maanden geleden
  Het grote verschil tussen B en de USA. De grondwet van de Verenigde Staten, geschreven in 1787, geratificeerd in 1788 en in werking sinds 1789, is 's werelds oudste en langst bestaande schriftelijke regeringshandvest. De eerste drie woorden – “We The People” – bevestigen dat de regering van de Verenigde Staten bestaat om haar burgers te dienen. Om de vrijheid van elke burger te waarborgen, garanderen de wetten van de Verenigde Staten bepaalde vrijheden etc. Biden kan deze wetten niet veranderen.
 • Paul Jansen

  2 maanden geleden
  Bij verplichte vaccinatie moet men ook verplicht de grenzen sluiten , anders komt gelijk welke variant vliegensvlug binnenwaaien. Dus het hele land potdicht en niemand binnen- of buitenlaten. Begin er maar aan.
 • Jennifer Peeters

  2 maanden geleden
  Eindelijk eens iemand met gezond verstand. Waarom kan dat in België weeral niet?
 • Johan Buelens

  2 maanden geleden
  Chapeau, dat had ik niet durven dromen dat er iemand in Amerika laat staan de President hier zijne nek voor ging uitsteken! Het is misschien niet de beste President die ze daar ooit gehad hebben maar aan ballen ontbreekt het hem toch niet! Nu onze politieke leiders nog en misschien kan het tij dan echt stilaan beginnen keren!