Bezoeker fotografeert gorilla seconden voor hij uitbreekt en hele Londense Zoo ontruimd wordt

Een ontsnapte gorilla heeft vanavond paniek veroorzaakt in de Londense Zoo. Het dier gooide zichzelf door het raam van zijn verblijf. De dierentuin werd onmiddellijk gesloten en bezoekers werd gevraagd om zo snel mogelijk ergens naar binnen te gaan. Personeel ging gewapend op zoek naar het dier. Een man zette intussen een foto van het dier op Twitter, seconden voor het ontsnapte.

  1. Nederlandse prinsessen Amalia en Alexia dinsdagavond pas terug van vakantie in Griekenland: “Niet genoeg tickets voor hele gezin”
    Royalty

    Nederland­se prinsessen Amalia en Alexia dinsdag­avond pas terug van vakantie in Grieken­land: “Niet genoeg tickets voor hele gezin”

    De Nederlandse koning Willem-Alexander (53) en z’n vrouw Máxima (49) keerden afgelopen weekend terug van vakantie zonder dochters Amalia (16) en Alexia (15). De prinsessen zijn pas dinsdagavond teruggevlogen uit Griekenland omdat er niet genoeg tickets waren voor het hele gezin. Dat bevestigt een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst aan de krant AD. De koning brak abrupt z’n vakantie af na een stortvloed aan kritiek.