Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

Bewolkte, maar overwegend droge zondag

Het blijft vandaag, op een lokale bui na, meestal droog bij maxima tussen 18 en 23 graden. Morgen komt er vanuit het zuiden opnieuw warme, vochtige en onstabiele lucht naar onze regio met opnieuw kans op felle buien of onweer, meldt het KMI.

  1. Dit koppel verhuisde naar kust om bij elk zuchtje wind op de surfplank te kunnen springen: “Meteen na het werk naar de zee tot het donker wordt. Het is een schoon leven hier”
    PREMIUM

    Dit koppel verhuisde naar kust om bij elk zuchtje wind op de surfplank te kunnen springen: “Meteen na het werk naar de zee tot het donker wordt. Het is een schoon leven hier”

    Na jaren van heen-en-weer gerij met hun omgebouwde surfcamionette, namen Aubri Noyez (28) en Fien (28) in 2018 de beslissing van hun leven. Ze verhuisden van Gent naar Oostende om bij elk zuchtje wind op hun surfplank te kunnen springen. De immogekte in thuisstad Gent gaf hen de finale schop onder de kont. “Voor de prijs van een niet-gerenoveerd Gents rijhuisje vonden we op 10 minuten van het strand dìt.”