BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bewapende drones en meer F35's: dit is hoe het Belgisch leger er volgens experten zou moeten uitzien

Meer militair personeel, meer materiaal, zoals F35-gevechtsvliegtuigen en bewapende drones, en een deelname aan het antirakettensysteem van de NAVO, dat is wat experten aanraden in een rapport over de toekomst van het Belgisch leger. Het rapport kwam er op vraag van minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS). 

22 reacties

 • marc castermans

  3 maanden geleden
  Enkele jaren geleden toen ze in de oppositie zaten waren de sossen radicaal tegen de aankoop van F35-toestellen en nu willen ze er meer, of hoe een standpunt veranderd wanneer je al of niet in de meerderheid zit.
 • diederik knevels

  3 maanden geleden
  Boswachters, jagers en mountainbikers hebben we nodig bij Defensie !!
 • Frans Peeters

  3 maanden geleden
  Ook al staan we op een record begrotingstekort hier blijft de kraan op staan al zit de vijand al binnen
 • Gaston Miar

  3 maanden geleden
  Gelukkig hebben we Agusta heli's, fantastische jeeps van Bombardier, en munitie die niet past in de kanonnen.
 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  De helft van die F35's staat altijd met defecten aan de grond. Daarom hebben ze er meer van nodig. De alleskunner die niets echt goed kan. Daarom wil de VS ze zelfs niet meer. Maar duur verkopen om uit hun kosten te komen dat dan weer wel.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).