Het enige bekertje waaruit de autistische Ben drinkt. Zijn vader is naarstig op zoek naar vervangexemplaren.
Volledig scherm
Het enige bekertje waaruit de autistische Ben drinkt. Zijn vader is naarstig op zoek naar vervangexemplaren. © Twitter: @grumpycarer

Bens leven hangt af van een klein blauw bekertje dat kapot aan het gaan is

Marc Carter is ten einde raad: hij zoekt een vervangend Tommee Tippee bekertje om zijn zwaar autistische zoon uit te laten drinken. De 13-jarige Ben Carter weigert uit iets anders te drinken dan zijn vertrouwde blauwe bekertje en dreigt uit te drogen.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
  2. "Je broer is raar", zei een meisje tegen Lex (6) over haar autistisch broertje, waarop ze deze prachtige brief schreef

    "Je broer is raar", zei een meisje tegen Lex (6) over haar autistisch broertje, waarop ze deze prachtige brief schreef

    Toen de kleine Lex (6) op school een meisje haar autistisch broertje Frank (9) "raar" hoorde noemen, was de fiere zus er het hart van in. Ze schreef haar gevoelens van zich af in een briefje vol waarheid. Mama Sophie plaatste apetrots het lieve schrijfsel van haar dochtertje op Facebook. Daar gingen de mooie woorden van Lex in geen tijd viraal. Intussen is haar briefje al meer dan 27.000 keer gedeeld.