Het enige bekertje waaruit de autistische Ben drinkt. Zijn vader is naarstig op zoek naar vervangexemplaren.
Volledig scherm
Het enige bekertje waaruit de autistische Ben drinkt. Zijn vader is naarstig op zoek naar vervangexemplaren. © Twitter: @grumpycarer

Bens leven hangt af van een klein blauw bekertje dat kapot aan het gaan is

Marc Carter is ten einde raad: hij zoekt een vervangend Tommee Tippee bekertje om zijn zwaar autistische zoon uit te laten drinken. De 13-jarige Ben Carter weigert uit iets anders te drinken dan zijn vertrouwde blauwe bekertje en dreigt uit te drogen.

  1. Minder zacht vandaag, minder wind, meer kans op fel onweer

    Minder zacht vandaag, minder wind, meer kans op fel onweer

    Vandaag worden vooral over de zuidoostelijke landshelft perioden van regen of buien verwacht. In de namiddag dringt de regen tijdelijk door tot het centrum van het land en kan een intensere bui gepaard gaan met een donderslag. In het westen is het droog en wisselend bewolkt. Er staat een matige wind uit zuid tot zuidwest met windstoten rond 50 km/u. Het blijft zacht voor de tijd van het jaar met maxima tussen 14 à 15 graden in de Hoge Ardennen en 18 graden in het noordoosten van het land. Dat meldt het KMI.
  2. "Je broer is raar", zei een meisje tegen Lex (6) over haar autistisch broertje, waarop ze deze prachtige brief schreef

    "Je broer is raar", zei een meisje tegen Lex (6) over haar autistisch broertje, waarop ze deze prachtige brief schreef

    Toen de kleine Lex (6) op school een meisje haar autistisch broertje Frank (9) "raar" hoorde noemen, was de fiere zus er het hart van in. Ze schreef haar gevoelens van zich af in een briefje vol waarheid. Mama Sophie plaatste apetrots het lieve schrijfsel van haar dochtertje op Facebook. Daar gingen de mooie woorden van Lex in geen tijd viraal. Intussen is haar briefje al meer dan 27.000 keer gedeeld.