Ben Affleck en Jennifer Garner geven hun relatie tweede kans

Evan Agostini/Invision/AP
Ben Affleck en Jennifer Garner geven hun huwelijk een tweede kans. Het Hollywoodkoppel heeft gisteren een relatietherapeute bezocht in Santa Monica. Een paparazzo van X17 zag zijn kans om het koppel te fotograferen na de twee uur durende sessie.

Na een huwelijk van tien jaar besloten Ben en Jennifer vorig jaar in juni te scheiden. Maar tot op de dag van vandaag zijn nog geen scheidingspapieren ingediend. Sindsdien ondernemen ze nog regelmatig gezinsuitjes met hun drie kinderen Violet (10), Seraphina (7) en de vierjarige Samuel.

Daarnaast wordt het acteurskoppel ook zonder kinderen gespot, bijvoorbeeld tijdens etentjes. Ben woont nog op hetzelfde landgoed, naar verluidt in het gastenverblijf.

Gisteren namen ze alle tijd voor de intensieve relatietherapie. "'Ze zagen er niet super happy uit toen zij klaar waren met de sessie. Ze stapten samen in de auto en gingen naar huis. Met de kinderen erbij zien ze er altijd gelukkiger uit'', zegt de fotograaf. ''Ik weet zeker dat ze na afloop van de relatietherapie nog tijd met de kinderen wilden doorbrengen. Ben en Jen zoeken naar de beste oplossing voor hun gezin."