Johan Daumerie (49) zit al ruim een jaar vast in zijn hotelkamer in Dubai.
Volledig scherm
Johan Daumerie (49) zit al ruim een jaar vast in zijn hotelkamer in Dubai. © RV

Belgische zakenman kan twee jaar na “schijnproces” Dubai verlaten

Johan Daumerie, de 49-jarige zakenman die na een vertrouwensbreuk met een lokale zakenpartner in 2020 vast kwam te zitten in Dubai, kan het land verlaten. Vrijdag heeft de man een vlucht geboekt om in de vroege avond te landen op de luchthaven Brussels Airport. Daumerie, die zegt onschuldig te zijn, heeft bijna twee jaar vastgezeten in het emiraat, maar werd in mei vrijgesproken door een lokale rechtbank.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.