Stefan Posschier (65), in Ierland als helderziende bekend onder de naam 'Stefan DeGuylian'.
Volledig scherm
Stefan Posschier (65), in Ierland als helderziende bekend onder de naam 'Stefan DeGuylian'. © RV

Belgische waarzegger met geweld om het leven gebracht in Ierland

Een Belg die in Ierland bekend is omdat hij als waarzegger de toekomst voorspelt, is met geweld om het leven gebracht. De politie ontdekte het lichaam van Stefan Posschier (65) na een tip in de tuin van zijn huis, gewikkeld in tentzeil. De politie heeft een verdachte opgepakt. Waarom de helderziende is vermoord, blijft voorlopig een mysterie.

 1. "Gitaar van 4.000 euro kan je kopen voor 600 euro": enorme kortingen op unieke veiling van failliet Keymusic
  PREMIUM

  "Gitaar van 4.000 euro kan je kopen voor 600 euro": enorme kortingen op unieke veiling van failliet Keymusic

  Van dj-apparatuur tot gitaren: het is allemaal te koop op een unieke veiling van het failliete Keymusic. In totaal wordt er voor 1,5 miljoen euro aan muziekinstrumenten verkocht en allemaal starten ze aan 85 procent korting. Onze reporter ging kijken naar de beste koopjes in het magazijn. “Muzikanten stellen al maanden hun nieuwe aankopen uit omdat ze hopen een slag te slaan op deze veiling.”
 2. Meer mensen zoeken heil in astrologie als leidraad bij belangrijke levenskeuzes. “Het is onterecht dat de Schorpioen altijd wordt afgebeeld als zondebok”
  PREMIUM

  Meer mensen zoeken heil in astrologie als leidraad bij belangrij­ke levenskeu­zes. “Het is onterecht dat de Schorpioen altijd wordt afgebeeld als zondebok”

  Astrologie is in trek. Steeds meer mensen kijken naar de planeten om te achterhalen of ze matchen met hun partner of om advies in te winnen over hun carrière. Sommigen baseren zich er zelfs op om een zwangerschap te plannen. En da’s niet zo gek, zegt astrologe Cato Vermeulen. “In tijden van onrust, zoals de coronacrisis, gaan mensen vaak op zoek naar guidance en verheldering.”