De kustlijn van El Haouaria, op het schiereiland Cap Bon in Tunesië.
Volledig scherm
De kustlijn van El Haouaria, op het schiereiland Cap Bon in Tunesië. © De Agostini via Getty Images

Belgische vrouw tijdens zwempartij in zee verdronken in Tunesië

Een Belgische vrouw van achteraan in de veertig is in Tunesië verdronken bij een zwempartij in zee. Dat melden lokale media en wordt bevestigd door Buitenlandse Zaken. De vrouw werd door de stroming in zee gesleurd aan het schiereiland Cap Bon. De hulpdiensten slaagden er nog in de vrouw uit het water te halen, maar ze bleek overleden.

3 reacties

 • Dany Herman

  1 maand geleden
  Is nu al de tweede vrouw op dezelfde plaats deze week
 • Jason Van Lierde

  1 maand geleden
  Als ge zo aan uw einde moet komen.. Damn! Sterkte ..
 • Bettina De mol

  1 maand geleden
  Rust zacht lieve dame! Betty
 1. VIDEO. Bol.com laat pakje aan voordeur achter... maar vuilnismannen zien het aan als oud papier: “Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn”
  Play
  Halle

  VIDEO. Bol.com laat pakje aan voordeur achter... maar vuilnisman­nen zien het aan als oud papier: “Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn”

  We hebben met z'n allen ongetwijfeld al massa’s pakjes laten leveren door Bol.com. Ben je niet thuis? Dan laten ze het meestal op een veilige plek achter of mag je er nadien om bij het postkantoor. Maar in sommige gevallen laten ze het pakje gewoon voor de deur achter. Dan heb je pech wanneer het gestolen wordt... Wat is er erger dan dat? Wat dacht je hiervan: je pakje wordt opgehaald door de vuilnismannen die papier komen rondhalen.