RTL Info
Volledig scherm
© RTL Info

Belgische Laure (54) liet liposuctie uitvoeren in Tunesië, maar het resultaat is niet wat ze verwacht had: “Mijn lichaam is lelijk, ik huil er elke dag om”

Verblind door reclame op Instagram boekte Laure (54) een ticket naar Tunis vorige zomer. In de hoofdstad van Tunesië liet de Waalse vrouw een liposuctie aan haar buik en dijen uitvoeren, maar de arts maakte er een zootje van. “Mijn huid is gerimpeld en mijn dijen zijn krom”, getuigt Laure aan RTL Info. Ze wil jonge vrouwen waarschuwen. “Het is niet omdat sociale media mooie resultaten tonen dat het bij jou ook zo zal zijn.”

26 reacties

 • Nick Daen

  1 maand geleden
  Amai vóór de liposuctie had die dame een perfect lichaam. Ik snap niet dat ze daar aan liet werken
 • Mathias Audenaert

  1 maand geleden
  Als ik de foto’s zie vóór de operatie, dan zie ik een mooi lichaam. Ik snap niet wat je bezielt heeft. Anderzijds denk ik dat er nog altijd een mooi persoon in hetzelfde lichaam zit en eerlijk gezegd is het dag wat telt.
 • Saskia Jongen

  1 maand geleden
  Wat bezielt mensen om naar het buitenland te gaan en in hun kostbaarste bezit( hun gezonde lichaam) te laten snijden door zomaar een arts waarvan ze niet weten of die betrouwbaar is en bekwaam is
 • nadia wauters

  1 maand geleden
  Wat is er toch mis over tevreden zijn met je leeftijd, waar je toch niks aan kan veranderen, hand in hand met een gezonde actieve levensstijl die je lichaam en geest in vorm houdt, ongeacht je leeftijd? Goedkoop aan je lichaam laten sleutelen en dan nog in t buitenland, lijkt me nooit een goed idee. Soit, ieder heeft recht eigen keuzes te maken, maar ga dan toch vooraf alle non-invasieve behandelingen na in eigen land. Indien niet, wees dan tevreden met het resultaat! Niet enkel arts is in fout
 • Elisa deJong

  1 maand geleden
  Geluk zit niet daarin, hopelijk vind ze het ware geluk en is dit minder erg. Wees blij dat je het overleefd hebt.. diverse sterven er aan..
 1. Belgische wetenschapper hackt Starlink van Elon Musk: 25 dollar aan materiaal, 12.000 dollar aan beloning
  Play

  Belgische wetenschap­per hackt Starlink van Elon Musk: 25 dollar aan materiaal, 12.000 dollar aan beloning

  Veel had KU Leuven-veiligheidsonderzoeker Lennert Wouters niet nodig om de satellietschotel van Starlink te hacken. Dankzij een printplaat die zo’n 25 dollar kost, een warmtepistool en “veel geduld” kon hij toegang krijgen tot achterliggende systemen. Het bedrijf van Elon Musk is lovend: “We vinden de aanval technisch indrukwekkend.” Wouters kreeg er bovendien een beloning van 12.000 dollar voor.
 2. Steeds meer jonge vrouwen willen het ‘Instagramgezicht’. Cosmetisch chirurg: “De ingrepen gaan tegen de natuur in”
  PREMIUM

  Steeds meer jonge vrouwen willen het ‘Instagram­ge­zicht’. Cosmetisch chirurg: “De ingrepen gaan tegen de natuur in”

  Volle lippen, een fijne neus, hoge wenkbrauwen, een scherpe kaaklijn. We beschrijven het gezicht van topmodel Bella Hadid — maar net zo goed van duizenden andere vrouwen op Instagram. Het ‘Instagramgezicht’ is het nieuwe schoonheidsideaal, wat zorgt voor een stijgende vraag naar cosmetische behandelingen bij jonge vrouwen. Ook Hadid zelf liet op haar veertiende al een nose job uitvoeren, waar ze nu spijt van heeft. Twee experts lichten het fenomeen, en de gevaren ervan, toe.