RTL Info
Volledig scherm
© RTL Info

Belgische Laure (54) liet liposuctie uitvoeren in Tunesië, maar het resultaat is niet wat ze verwacht had: “Mijn lichaam is lelijk, ik huil er elke dag om”

Verblind door reclame op Instagram boekte Laure (54) een ticket naar Tunis vorige zomer. In de hoofdstad van Tunesië liet de Waalse vrouw een liposuctie aan haar buik en dijen uitvoeren, maar de arts maakte er een zootje van. “Mijn huid is gerimpeld en mijn dijen zijn krom”, getuigt Laure aan RTL Info. Ze wil jonge vrouwen waarschuwen. “Het is niet omdat sociale media mooie resultaten tonen dat het bij jou ook zo zal zijn.”

26 reacties

 • Nick Daen

  1 maand geleden
  Amai vóór de liposuctie had die dame een perfect lichaam. Ik snap niet dat ze daar aan liet werken
 • Mathias Audenaert

  1 maand geleden
  Als ik de foto’s zie vóór de operatie, dan zie ik een mooi lichaam. Ik snap niet wat je bezielt heeft. Anderzijds denk ik dat er nog altijd een mooi persoon in hetzelfde lichaam zit en eerlijk gezegd is het dag wat telt.
 • Saskia Jongen

  1 maand geleden
  Wat bezielt mensen om naar het buitenland te gaan en in hun kostbaarste bezit( hun gezonde lichaam) te laten snijden door zomaar een arts waarvan ze niet weten of die betrouwbaar is en bekwaam is
 • nadia wauters

  1 maand geleden
  Wat is er toch mis over tevreden zijn met je leeftijd, waar je toch niks aan kan veranderen, hand in hand met een gezonde actieve levensstijl die je lichaam en geest in vorm houdt, ongeacht je leeftijd? Goedkoop aan je lichaam laten sleutelen en dan nog in t buitenland, lijkt me nooit een goed idee. Soit, ieder heeft recht eigen keuzes te maken, maar ga dan toch vooraf alle non-invasieve behandelingen na in eigen land. Indien niet, wees dan tevreden met het resultaat! Niet enkel arts is in fout
 • Elisa deJong

  1 maand geleden
  Geluk zit niet daarin, hopelijk vind ze het ware geluk en is dit minder erg. Wees blij dat je het overleefd hebt.. diverse sterven er aan..