Een van de drie opgepakte mannen die door de Spaanse politie uit de struiken werd geplukt.
Volledig scherm
Een van de drie opgepakte mannen die door de Spaanse politie uit de struiken werd geplukt. © Screenshot Faro TV

Belgische “huurmoordenaars” betrapt tijdens ontvoering in Spaans drugsmilieu

De Spaanse politie heeft drie mannen uit België gearresteerd op verdenking van ontvoering. Het gaat om twee Belgen en een Marokkaan. Bewoners van de Spaanse exclave Ceuta aan de Straat van Gibraltar belden de politie nadat een poging tot ontvoering uitmondde in een schietpartij. Volgens lokale media zijn de drie opgepakte mannen huurmoordenaars. Ze zouden betrapt zijn tijdens een afrekening in het drugsmilieu.

3 reacties

 • Marc Vanginderachter

  1 jaar geleden
  Steek die mannen maar in quarantaine, maar niet voor veertien dagen, het mogen jaren zijn.
 • Paul Philippaerts

  1 jaar geleden
  Ondervragen en snel weer vrijlaten. Dat is de regel van justiitie. Als er geen gevaar is dat ze vluchten, kan je ze vrij laten. En binnen een jaar of vijf gaan ze voor de rechter komen. Zo kunnen die mensen toch gewoon weer hun brood verdienen.
 • GILLIS VAN LAETHEM

  1 jaar geleden
  in Spanje berechten , in Belgie enkele weken op kosten belastingbetaler opgesloten en vrij door laks gerecht apparaat allé de rechters die benoemd worden voor leven , werken ze of niet ,einde maand betaald plus recepties overal .
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.