Belgische hockeytoppers dagen elkaar uit voor ultiem duel, wie krijgt wie in de touwen?

De voorbije maand kreeg u om de twee weken een leuk filmpje te zien van twee van onze hockeyers die elkaar uitdagen voor een rondje technische hoogstandjes en kunstjes. Om die mooie reeks af te sluiten trakteren wij u voor het weekend op een derde en ultieme challenge. Red Lions Xavier Reckinger en Felix Denayer wonnen elk al één duel, wie van beide heren mag zich de strafste international noemen? Ontdek het snel in bovenstaande video!

Saillant detail: nauwelijks twee weken terug klopte Felix Denayer (26) met zijn team KHC Dragons uit Brasschaat het team van collega Xavier Reckinger (32), Braxgata uit Boom, in de halve finales van de play-offs voor de landstitel. Beide hockeykampioenen mochten trouwens een feestje bouwen want Denayer veroverde uiteindelijk de titel met Dragons en Reckinger werd kampioen als coach van de dames van Braxgata. Die andere 'challenger' Vincent Vanasch was in Nederland dan weer de beste als doelman van Oranje Zwart. Proficiat mannen!

Challengers Team
Xavier Reckinger en Felix Denayer maken samen met hun collega bij de Red Lions Vincent Vanasch (28), meerkampers Nafi Thiam en Thomas Van der Plaetsen, zwemmer Pieter Timmers en de Yellow Tigers volleybal deel uit van het 'Vivaldis Interim Challengers Team', een sportief project van het gelijknamige Vivaldis Interim dat jonge en beloftevolle topatleten wil steunen op hun weg naar de internationale top en in concreto de Olympische Spelen van Rio 2016.

Blik achter de schermen
Via de sociale media van het project en hun kanaal op YouTube schotelen ze ons op regelmatige basis uniek beeldmateriaal van de 'Challengers' voor en dat onder de verzamelnaam 'GoProtoRio'. Hierdoor krijgen de fans een interessante blik achter de schermen. Na een deugddoende adempauze mag u de komende weken dan ook nog meer boeiend en exclusief beeldmateriaal verwachten.

YouTube Vivaldis
YouTube Vivaldis
YouTube Vivaldis