René en Alsida in hun bakkerij , waar ze van 4 uur tot 18 uur in de weer zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
René en Alsida in hun bakkerij , waar ze van 4 uur tot 18 uur in de weer zijn. © Belga

Belgische bakker al 35 jaar vaste waarde in Benidorm: “Hittegolf of niet, een rijsttaartje kan er altijd in”

“Goeiemorgen, met de Belgische Bakker, hoe kan ik u helpen?” Instant positieve vibes als Alsida Albert (56) uit Gooik de telefoon opneemt vanuit Benidorm. Al 35 jaar baat ze er samen met haar man René Vermeren (61) ‘de Belgische Bakker’ uit. En 45 graden of niet, klanten kunnen ook nu hun appelflap niet missen. Hoe verklaren ze dat succes? En wat is hun levensverhaal? Een portret.

 1. Vlaamse Sari maakte met haar gezin noodweer op Corsica van dichtbij mee: “Heel het hotel ligt overhoop”
  Play

  Vlaamse Sari maakte met haar gezin noodweer op Corsica van dichtbij mee: “Heel het hotel ligt overhoop”

  Sari Asseman vertrok vorige week met haar gezin niks vermoedend op reis naar Ajaccio. Tot ze zich plots midden in het noodweer bevonden. Nadat er gisteren al windstoten waren tot 224 km/u, zette het noodweer zich ook deze nacht verder. “Er liggen allemaal kapotte parasols in het zwembad en we hebben geen elektriciteit meer in het hotel”, vertelt Sari. Het gezin is dan ook blij dat hun reis erop zit en ze terug naar huis kunnen vertrekken. Al kregen ze wel een melding zeker op tijd te komen, aangezien er op de luchthaven door de storm ook veel chaos is.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.