Photonews
Volledig scherm
© Photonews

België zal vaccin van AstraZeneca niet toedienen aan 55-plussers - Nederland verlengt lockdown tot 2 maart

De vaccinatie van de brede bevolking zal volgens leeftijd gebeuren. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) in de commissie Welzijn gezegd. “We werken volgens het leeftijdsprincipe. Dus de oudste mensen eerst en dan de volgende groepen”, zei Beke. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog. 

104 reacties

 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  Dat vaccin gaan ze nog in aanbieding moeten zetten :-) als 't niet goed is voor de ouderen, waarom er op de jongeren mee experimenteren ?
 • Jean Marie Callens

  2 jaar geleden
  Ik hoop dat als AstraZenica levert men die van Pfizer gaat voorbehouden voor de 65-plussers voor het geval de beslissing definitief wordt ! Als de regering rekent op het gezond verstand van de bevolking moet de bevolking ook kunnen rekenen op het gezond verstand van de regering.
 • Annie Vancauteren

  2 jaar geleden
  Dus toch niet alles koek en ei.
 • Dirk Tuymans

  2 jaar geleden
  Het is te hopen dat Bart somers er serieus van afziet. Denkt inderdaad dat hij wat meer is.
 • Anja Termote

  2 jaar geleden
  Voor alle duidelijkheid: hier in Italië zijn inderdaad de maatregelen iets versoepeld , maar vrij van ene regio naar de andere kan niet. Zelfs niet in 'gele' zone. Tenzij voor werk, dringende reden of gezondheid. Je mag je wel vrij verplaatsen binnen je eigen regio zonder autocertificazione.