De twintiger werd vanmorgen aangereden door een trein, op een spoorweg vlak bij het strand.
Volledig scherm
De twintiger werd vanmorgen aangereden door een trein, op een spoorweg vlak bij het strand. © Getty Images

Belg (21) bij dramatisch ongeluk in Rimini aangereden door trein

In het Italiaanse Rimini is een 21-jarige Belg overleden na een aanrijding met een trein. Het drama gebeurde dinsdagochtend om 5.20 uur en is volgens Italiaanse media één groot mysterie. De politie vermoedt dat het om een dramatisch ongeval gaat. De Belg, die als toerist met vrienden in Rimini was, zou een binnenweg genomen hebben op weg naar zijn huurappartement.

0 reacties

 1. Vlaamse Onderwijsraad: “Scholen verplichten om zich open te stellen voor verenigingsleven is contraproductief”

  Vlaamse Onderwijs­raad: “Scholen verplich­ten om zich open te stellen voor vereni­gings­le­ven is contrapro­duc­tief”

  De Vlaamse Onderwijsraad (Vlor) wil financiële en administratieve drempels wegnemen, in plaats van scholen te verplichten hun infrastructuur open te stellen voor het lokale verenigingsleven. In een voorontwerp van een decreet wil Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) de financiering voor scholenbouw en infrastructuurwerken namelijk koppelen aan de voorwaarde om schoolgebouwen open te stellen.
 1. Russische oud-vicepresident: "Poetin maakt zich belachelijk door zich te omringen met absoluut incompetente militaire leiders”
  22

  Russische oud-vicepresi­dent: "Poetin maakt zich belache­lijk door zich te omringen met absoluut incompeten­te militaire leiders”

  Aleksandr Roetskoj (75), die diende als plaatsvervanger van president Boris Jeltsin, heeft fors uitgehaald naar de huidige Russische president, zoals je in de video bovenaan kan bekijken. Hij zegt dat de invasie nooit had mogen plaatsvinden. Hij beschuldigt Vladimir Poetin van het “zinloos” doden van tienduizenden Russische soldaten die in de oorlog als “kanonnenvoer” zijn gebruikt.
 2. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”