De twintiger werd vanmorgen aangereden door een trein, op een spoorweg vlak bij het strand.
Volledig scherm
De twintiger werd vanmorgen aangereden door een trein, op een spoorweg vlak bij het strand. © Getty Images

Belg (21) bij dramatisch ongeluk in Rimini aangereden door trein

In het Italiaanse Rimini is een 21-jarige Belg overleden na een aanrijding met een trein. Het drama gebeurde dinsdagochtend om 5.20 uur en is volgens Italiaanse media één groot mysterie. De politie vermoedt dat het om een dramatisch ongeval gaat. De Belg, die als toerist met vrienden in Rimini was, zou een binnenweg genomen hebben op weg naar zijn huurappartement.

0 reacties

 1. Wagner rekruteert nu zelfs misdadigers in Afrika voor oorlog in Oekraïne
  23

  Wagner rekruteert nu zelfs misdadi­gers in Afrika voor oorlog in Oekraïne

  De Russische invasie van Oekraïne loopt niet zoals gepland. Uit alle hoeken van Rusland worden gemobiliseerden naar het front gebracht. En de beruchte praktijk om gevangenen te ronselen, krijgt nu zelfs een internationale dimensie. De Russische paramilitaire groep Wagner rekruteert misdadigers in de Centraal-Afrikaanse Republiek voor de oorlog in Oekraïne. Dat meldt de Amerikaanse nieuwssite ‘The Daily Beast’.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.