Beelden tonen hoe rotswand afbreekt boven toeristenbootjes in Brazilië: minstens acht doden

Minstens zeven mensen zijn om het leven gekomen en nog eens negen mensen zwaargewond geraakt door de instorting van een rotswand langs een groot stuwmeer in Brazilië, aldus de lokale brandweer. Eerder werd gesproken van ten minste vijf doden. Duikers zijn nog aan het zoeken naar drie toeristen en dagjesmensen die als vermist zijn opgegeven. De slachtoffers zaten in bootjes die onder een klif doorvoeren en door het vallende gesteente werden bedolven. Ook raakten mensen gewond door de metershoge golven die veroorzaakt werden door de instorting van de rotswand.

 1. Karista wint 'The Voice Kids': "Verzwijgen was het moeilijkst”
  Play
  Showbizz

  Koorzange­res Karista uit team Duncan wint 'The Voice Kids': "Verzwijgen was het moeilijkst”

  Na een razend spannende finale mag uiteindelijk Karista zich kronen tot winnares van ‘The Voice Kids’. Amper 14 jaar is ze, maar ze zingt al van kleins af aan met haar familie in een kerkkoor en dat leidde haar naar het podium van het zangprogramma. Ook al debuteerde Duncan Laurence eigenlijk nog maar als coach, hij leverde meteen de winnares. Karista is dan ook apetrots: “Wie won, maakte voor mij niet uit. Al moest het wel iemand van team Duncan zijn” vertelt ze aan Senne en Jarne in een nieuwe Showbits.
 1. Slotpleidooien in rechtszaak Johnny Depp vs Amber Heard zijn afgerond: wat staat er ons nog te wachten?
  Play
  Celebrities

  Slotplei­dooi­en in rechtszaak Johnny Depp vs Amber Heard zijn afgerond: wat staat er ons nog te wachten?

  Op donderdag werden de laatste getuigen opgeroepen in het proces tussen Johnny Depp (58) en Amber Heard (36). Vrijdag was het dan weer tijd voor de slotpleidooien en kregen de advocaten nog een laatste kans om de jury te overtuigen. Het juridische team van Depp smeekte de juryleden om de acteur zijn leven terug te geven. “Zijn leven staat op het spel.” En ook de advocaten van Amber Heard waren opnieuw bijzonder strijdvaardig. “Als hij haar één keer heeft misbruikt, dan wint ze.”