Beautytips voor snoozers

Shutterstock
Een mooi kapsel of een kwartier langer slapen? #dilemma!

Huiver jij ook al bij de gedachte dat het morgen weer school is en je dus vroeg moet opstaan? Wij drukken elke ochtend toch minstens drie keer op die snooze-knop en we hebben een groot vermoeden dat we niet de enige zijn. Daarom deze beautytips voor snoozers!

Sleeping beauty

De beste tip die we kunnen geven? Doe je beauty routine in je slaap. Een vochtinbrengende crème, het serum voor je haar dat je bij de kapper hebt gekocht, die verzorgende voetenbalsem,.. Alles dat tijd nodig heeft om in te trekken, kan je aanbrengen vlak voor je in bed kruipt. Zo kan jij 's ochtends langer blijver liggen en kunnen de producten beter intrekken. Win-win!!

Power pillow

Het klinkt misschien raar, maar vervang je katoenen kussensloop door een zijden kussensloop. Je haar zal minder snel klitten en meer glanzen, je crème zal minder snel afgaan en het zou wonderen doen voor je huid. En dat zonder moeite!

Droogshampoo is my best friend

Je hebt ochtend- en avondmensen, en die laatste categorie vindt het verschrikkelijk om 's ochtends nog zijn haar te wassen. Wij nemen liever 's avonds een lekker warm bad en maken van droogshampoo een trouwe bondgenoot. Het is dé ideale manier om je kapsel 's ochtends snel in vorm te brengen. Kies er ééntje met een lekker geurtje, zo zie je er niet alleen fris uit, maar ruik je ook fris!

Frou frou for the win

Voor de hopeloze gevallen is een frou frou het laatste redmiddel: puistjes op je voorhoofd en bushy wenkbrauwen kan je gewoon verbergen onder je frou frou. Dat scheelt zeker een kwartier! Maar hou er wel rekening mee dat die frou frou ook wat werk vraagt.. ;)