Exclusief voor abonnees

Beauty and brains: Elisa doctoreert in de cognitieve genetica én ze is pin-upgirl

Doctoraatsstudente neemt deel aan grootste pin-upverkiezing ter wereld

RV
Elisa Cappuyns is 27, woont in Leuven en doctoreert aan de Antwerpse universiteit in de cognitieve genetica. Maar Elisa heeft ook een alter-ego met een minder academisch aura. Als Stella Starbrite neemt ze deel aan de Amerikaanse pin-upwedstrijd van ‘Viva Las Vegas’, de grootste in zijn soort. De liefde voor vintage kledij, kapsels en make-up haalde ze bij haar oma, toen Elisa zich vragen stelde als ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil ik?’ De pin-upstijl had een therapeutisch effect. Of een schoonheidswedstrijd nog iets van deze #metoo-tijden is? “Het is geen vleeskeuring, het draait om je uitstraling. Geen striptease, geen burlesque, het gaat puur om persoonlijkheid.”

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Louis Benasque

    Vintage kledij jaren 40/50 oogt mooier dan hedendaagse grauwe looks. Bij gelegenheid draag mijn madam een pencil dress, afgekleed met naadkousen, tot in de finesse met sacoche en rood gestifte lippen. Ikzelf kom voor de dag met een leder vliegerjack, bretellen en deukhoed.

  • ANN LIMBOS

    Goed zo meisje, laat ze daar een poepje ruiken.