Barack en Michelle bewijzen nogmaals dat ze een topkoppel zijn

Twitter
Bij ons vond vaderdag vorige week al plaats, maar in de Verenigde Staten werden alle papa's gisteren pas in de bloemetjes gezet. Ook Michelle Obama wenste haar man een gelukkige dag toe, en haar volgers smolten een beetje weg.

Ze mogen dan niet meer in het Witte Huis wonen, maar de Obama's zijn nog steeds een van de populairste koppels ter wereld. En dan vooral omdat ze steeds weer bewijzen dat hun relatie helemaal goed zit. Zo deelde Michelle gisteren een foto uit de oude doos van haar man met zijn twee dochters. "Gelukkige vaderdag, Barack", schreef ze erbij. "Onze dochters mogen dan ouder en groter zijn, maar ze zullen altijd je kleine meiden blijven. We houden van je!"

En Obama zou Obama niet zijn mocht hij geen even lieve reactie posten. "Van alles dat ik in mijn leven gedaan heb, ben ik het meest trots dat ik vader van Sasha en Malia mag zijn. Gelukkige vaderdag aan iedereen die het geluk heeft om vader te zijn!"
6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Tania Janssens

  Je zult altijd haters hebben. Hij had zoveel charisma en de conflicten is hij niet begonnen. Barack Obama you whas the best.

 • Kris Hermans

  Hoe komt het dat er in de media NOOIT iets slechts over Obama word gezegd en NOOIT iets goeds over Trump. Dit stinkt als de pest!

 • MrRealistic

  Buchet Jonathan. Hij is de enige die zich openlijk heeft afgevraagd waarom hij die Nobelprijs heeft gekregen nietwaar? De beste US President ooit

 • Rushmore Peetermans

  Normaal moeten de kinderen toch vaderdag wensen? Maar als die hun hypocriete ouders moe zijn dan maar een foto van 10 jaar geleden die mama dewereld instuurt , belachelijk om toch maar sympathiek de mensen blijven te bedotten!

 • Buchet Jonathan

  slechtste president ooit! marionet van "de nieuwe wereldorde" . Mister drone die dan nog de nobelprijs voor de vrede krijgt..