Bakt Max Verstappen zoete broodjes met dit Belgisch model?

Instagram
Gisteren raakte het nieuws bekend dat Max Verstappen en zijn Zweedse schone Mikaela Ahlin-Kottulinsky niet langer een koppel zijn. Vandaag lijkt de Nederlandse Formule 1-sensatie al een nieuwe liefde gevonden te hebben. Volgens Autobahn.eu heeft de Belgische Joyce Godefridi zijn hart gestolen.

Max Verstappen was ruim negen maanden samen met Ahlin-Kottulinsky, maar gisteren kwam er om onbekende reden een einde aan de relatie. Lang lijkt de 18-jarige Nederlander niet alleen geweest te zijn, want volgens Autobahn.eu heeft hij alweer een nieuwe vriendin, het Limburgse model Joyce Godefridi. De website publiceerde onder meer een foto (vanop snapchat) waar Verstappen en Godefridi samen gespot werden in de auto en het koppel (?) ging ook meermaals samen uiteten. Op het Instagram-account van Godefridi - dat recent gewijzigd werd naar privé - plaatse de Formule 1-coureur dan weer een goedkeurende reactie bij haar post (zie hieronder)

Godefridi, die marketing studeert aan de Katholieke Hogeschool Leuven, groeide op in het Limburgse stadje Hamont-Achel. De 20-jarige blondine combineert al enkele jaren haar studies met modellenwerk. Daarnaast heeft ze een bijzondere passie voor motorcross. Afgelopen weekend trok ze nog naar de MXGP in het Italiaanse Mantova (waar Tim Gajser de zege wegkaapte). In het verleden had Godefridi nog een korstondige relatie met de Nederlander Jeffrey Herlings (21), wereldkampioen in de MX2 in 2012 en 2013 en gecoacht door onze landgenoot en ex-crosser Joël Smets die vijf keer wereldkampioen werd in de MX1 en liefst 57 GP's op zijn naam schreef.