Reuben was 14 dagen oud toen hij door Stafford Dotty 23 keer werd gebeten.
Volledig scherm
Reuben was 14 dagen oud toen hij door Stafford Dotty 23 keer werd gebeten. © RV

Baby doodgebeten door gezinshond in Engeland: “Hij dacht dat het speeltje was”

Een pasgeboren baby is verscheurd door de hond van het gezin, terwijl de mama in de zetel lag te slapen en de papa buiten een sigaret rookte. Baby Reuben McNulty uit het Engelse Petersborough was amper 14 dagen oud, toen een staffordshire-bulterriër hem tot 23 keer in het hoofd beet. 

35 reacties

 • orphee deman

  4 maanden geleden
  Wie laat nu een kind alleen met honden, en het doet er niet toe wat voor ras het is, verstandige mensen laten hun kinderen niet alleen bij honden hoe braaf ze ook zijn.
 • michel van dam

  4 maanden geleden
  Mensen leren het nooit, neem eerst kinderen in een gezin, en pas daarna huisdieren.
 • Marlene De Smedt

  4 maanden geleden
  Het is indrukwekkend hoe weinig verantwoordelijkheidszin sommige mensen hebben. Kennelijk werd dat gezin al opgevolgd van vóór de geboorte van hun kindje. Het babytje zat kennelijk ook al rechtop in een wipstoeltje op een leeftijd dat zijn rugje dat nog niet aankan.
 • eric meers

  4 maanden geleden
  3 keer raden welk ras ! Snap nog altijd niet waarom mensen dit soort honden kopen zeker als ze kinderen hebben/willen .
 • Tom Heyninck

  4 maanden geleden
  Verbieden om deze honden nog te kweken. Het zijn moordmachines.
 1. Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou openhartig over haar jeugd: “Mijn moeder vertellen dat ik ongehuwd zwanger was, was het allermoeilijkst”
  Showbizz

  Ket­net-wrap­per Sarah Mouhamou openhartig over haar jeugd: “Mijn moeder vertellen dat ik ongehuwd zwanger was, was het allermoei­lijkst”

  Sarah Mouhamou (26) is al acht jaar lang bijna dagelijks op televisie te zien. Daarnaast werd de Ketnet-wrapper zo’n vier jaar geleden mama van haar eerste kindje. In een interview met De Morgen vertelt het televisiegezicht nu openhartig over haar jeugd. “Toen ik besliste om het huis uit te gaan, heb ik een jaar geen contact gehad met mijn mama.”