Awkward momenten die elk meisje begrijpt

Shutterstock
Als jij een beetje op ons lijkt, is de kans groot dat er elke dag wel iets awkward gebeurt in jouw leven. Deze dingen gebeuren echt bij elk meisje wel eens, neem het van ons aan.

1. Je eerste keer ongesteld worden. En eigenlijk gewoon elke keer daarna ook. Auwch. Je kan wel uitrekenen welke dag ze zullen beginnen, maar niet welk uur. Dat betekent dus een hele dag krampen en wachten en hopen dat het niet gebeurt tijdens die wiskundetoets. Waarom wij?!

via GIPHY


2. Je tampon/maanverband valt uit je schooltas.
Nét als die knappe jongen passeert. Jep, dat is weer typisch jouw leven. Maar weet je wat? Je bent nu eenmaal een meisje, je wordt ongesteld en daar moeten jongens mee kunnen omgaan. Er is niets mis met een tampon of een maandverband. Kijk maar naar hoe schattig jouw maandverband ingepakt is!


3. Beha's. Wat het ook is, er gebeurt altijd wel iets ongemakkelijk waar een beha iets mee te maken heeft. Je wilt subtiel alles goedsteken onder je kleren en merkt dan pas dat iemand je de hele tijd gezien heeft... Jouw beha zit niet helemaal gemakkelijk dus je moet de hele dag in rare posities zitten... Iets jeukt aan jouw beha en je moet de hele tijd proberen om te krabben zonder dat iedereen je gezien heeft... Ja, die soort dingen. En o ja, soms vergeet je gewoon je beha aan te doen. Helemaal niets mis mee natuurlijk, maar het voelt wel eventjes raar. Onthoud dat beha's dragen er nu ook eenmaal bij hoort en dat jongens soms ook ongegeneerd gaat krabben...daar. Niets om je over te schamen dus eigenlijk!


4. Als jouw crush naar je zwaait en jij zwaait superenthousiast terug. Tot je beseft dat hij helemaal niet naar jou zwaaide... *verbergt gezicht in handen en hoopt om te verdwijnen*

via GIPHY


5. Een beugel moeten dragen. Ermee op school toekomen en iedereen die vraagt 'Huh, draag jij een beugel?' Nee hoor, het is gewoon een mopje... Ik draag deze voor de lol!


6. Het puberteitsgesprek met jouw mama. 'Er gaat nu van alles veranderen aan jouw lichaam...' lalala, ik kan je niet horen, sorry! Ik bedoel maar, als je iets niet weet, lees je het wel in Joepie zeker? Natuurlijk weet je ook dat je altijd bij je mama terecht kan, maar dat zal je wel doen als jij daar nood aan hebt.


7. Als iedereen over seksdingen praat. Maar jij hebt geen idee waar het over gaat. Dus je doet maar alsof van wel. Weet dat het helemaal niet erg is om toe te geven dat je niet weet waar het over gaat, als jouw vrienden echte vrienden zijn, zullen je maar al te graag uitleggen waar het over gaat en hoe dat precies zit. Waarom zou je faken om cool over te komen?


8. Jouw eerste kus oefenen op jouw teddybeer. Tja, hoe moet je het anders doen? Wel een klein beetje ongemakkelijk als jouw papa dan je kamer binnenwandelt... Uh, ik was aan het droomkussen? Yikes.

via GIPHY


9. Als je de perfecte wenkbrauwen probeert te creëren. En dat loopt natuurlijk verschrikkelijk fout af. Daar loop je dan met aan de ene kant een dikke rups en aan de andere kant een regenwormpje...oeps?!