ANP
Volledig scherm
© ANP

Avondklok in Nederland met 3 weken verlengd - Vandenbroucke drukt hoop op snelle versoepelingen de kop in: “Pas over drie weken beslissen”

De coronacijfers bewegen nog amper. Dat blijkt uit het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Alleen het gemiddelde aantal overlijdens daalt nog echt, tot 37,4 per dag. Het vaccineren gaat ondertussen gestaag verder.

56 reacties

 • Debbie De Bruyn

  7 maanden geleden
  Ik snap niet waarom ik geen terrasje mag doen met mijn man.
 • Chantal D'haenens

  7 maanden geleden
  En maar zagen over alles. Wees heel blij dat dit zo verloopt. Kon allemaal veel erger. Je moet het maar doen. Of ze goed of slecht doen we moeten zelf POSITIEF verder. Velen die het niet meer kunnen. Veel sterkte voor de gene die mensen verloren hebben in deze ... perode
 • Yannick Ceulemans

  7 maanden geleden
  Met een reactie als "Wij kunnen de scholen open houden omdat we de rest sluiten" gaat de roep voor het sluiten van het onderwijs nog groter zijn.
 • Andy Wyffels

  7 maanden geleden
  Als ze in brussel zeggen over 3 weken spreken van versoepelingen, versoepelen we pas eind 2023 want 3 weken in brussel zijn geen 3 weken we hebben dat in maart 2020 gezien
 • Patrick Op het Hoekske

  7 maanden geleden
  Eerst aankondigen dat men er klaar voor is, tot het tegendeel is bewezen. De vaccinaties geschieden in mondjes maat. De goedkoopste vaccin is opgelegd door diegene die alles de kop indrukken. Akkoord, niemand wil een nieuwe catastrofe, maar de kop blijven indrukken zorgt wel voor een catastrofe toevoegt aan de staatsschuld !