via REUTERS
Volledig scherm
© via REUTERS

Australiër ontsnapt met lakens uit quarantainehotel

Een 39-jarige Australiër is met behulp van aan elkaar geknoopte lakens ontsnapt uit het hotel waar hij in Perth was opgesloten omdat hij bij aankomst in de deelstaat Western Australia geen speciale pas kon tonen die wordt verlangd in verband met de coronamaatregelen. 

8 reacties

 • Juliette Francois

  6 maanden geleden
  Australië gaat nog een zware tol betalen, net zoals 100 jaar geleden, als ze niet dringend werk maken van vaccinaties... Hun lockdowns en quarantaines zetten virussen tijdelijk on hold terwijl de bevolking geen enkele immuniteit verwerft. De geschiedenis lijkt zich te herhalen...
 • Tamsin Andersen

  6 maanden geleden
  Zo moet het ! Geen rechten zonder plichten ! Als je aan alles je voeten veegt wat je niet aanstaat moet je ver weg van alles en iedereen gaan wonen en kan je alleenheerser zijn in je eigen kleine wereldje, zonder plichten, maar ook zonder rechten.
 • Dimitri Wittenberg

  6 maanden geleden
  Als je de foto eens goed bekijkt en weet dat tussen verdiep 1 en 2 normaal 3m +/- tussenzit (in europa toch) moeten het toch mini appartementen zijn in Australië 🤣🤣
 • Jan-piet Janssens

  6 maanden geleden
  Quarantaine is wederrechtelijke vrijheidsberoving, die man had groot gelijk om te ontsnappen aan deze waanzin.
 • jean pierre leemans

  6 maanden geleden
  Echt lomp van hem Hem wacht een strengere straf en boete met alle gevolgen vandien
 1. Steven Van Gucht: “Epidemie lijkt nog te versnellen. Deze week waarschijnlijk drie keer boven kaap van 60.000 nieuwe gevallen per dag”
  Play

  Steven Van Gucht: “Epidemie lijkt nog te versnellen. Deze week waarschijn­lijk drie keer boven kaap van 60.000 nieuwe gevallen per dag”

  De vijfde coronagolf rolt volop over het land en de piek is nog niet in zicht. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht gezegd op de wekelijkse briefing van het Crisiscentrum. Meer nog, de epidemie lijkt voorlopig zelfs nog verder te versnellen. “Maandag tekenden we een record op van bijna 62.000 besmettingen. Dinsdag en woensdag zullen we waarschijnlijk ook meer dan 60.000 besmettingen per dag registreren”, klonk het.