De ASUS ZenFone 9 in het rood is pas beschikbaar vanaf eind augustus.
Volledig scherm
De ASUS ZenFone 9 in het rood is pas beschikbaar vanaf eind augustus. © ASUS

ASUS ZenFone 9 voorgesteld: compacte krachtpatser met focus op ergonomie

Technologiebedrijf ASUS heeft donderdag een nieuw toestel aangekondigd dat het potentieel heeft om fans van compacte, maar krachtige smartphones te bekoren. De ZenFone 9 heeft een scherm van slechts 5,9 inch, maar komt met de laatste nieuwe processor, snel (werk)geheugen en jawel, een hoofdtelefoonpoort. Dat allemaal vanaf 799 euro.

0 reacties

 1. Voka vindt begrotingscontrole gemiste kans: “Er wordt bespaard, maar niet hervormd”, volgens Unizo is “grote werk voor 2024"

  Voka vindt begrotings­con­tro­le gemiste kans: “Er wordt bespaard, maar niet hervormd”, volgens Unizo is “grote werk voor 2024"

  Na 17 uur onderhandelen bereikte het federale kernkabinet deze namiddag een akkoord over de begroting. Dat akkoord betekent besparingen van 1,75 miljard euro en nieuwe belastingen. Lees hier wat dat concreet voor u betekent. Volgens werkgeversorganisatie Voka was deze begrotingscontrole “veel te weinig” om een evenwicht te bereiken in onze begroting. Unizo ziet de besparingen als goed teken, maar “het grote werk is voor 2024", denkt de ondernemersorganizatie.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.