Exclusief voor abonnees

Anuna en Luka De Wever: “Anuna is arrogant. Dat weet ze van zichzelf”

Anuna De Wever en haar negen minuten oudere tweelingzus Luka. Zegt die laatste: “Wij voelen elkaar op een feilloze en bijna onverklaarbare manier aan. En toch zijn wij twee totaal verschillende persoonlijkheden. We zijn water en vuur.”
Bob Van Mol Anuna De Wever en haar negen minuten oudere tweelingzus Luka. Zegt die laatste: “Wij voelen elkaar op een feilloze en bijna onverklaarbare manier aan. En toch zijn wij twee totaal verschillende persoonlijkheden. We zijn water en vuur.”
De ene is negen minuten jonger dan de ander, liet net een kolibrie op haar arm tatoeëren en droomt van een betere wereld. De oudste studeert psychologie en droomt van een leven in Spanje. Anuna en Luka De Wever, 19 jaar, tweelingzussen. We laten ze een voor een aan het woord over elkaar.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • guy vermeulen

  Probeer eens te werken met je handen gelijk iedereen in plaats van show te verkopen

 • Regis Desmet

  Ze gaat net als calvo en Rousseau vanuit de school naar de politiek, zonder ooit een echte job te hebben gedaan en zonder ooit echt tussen de mensen te hebben geleefd, maar niets van de wereld kennen en toch staan roepen in t parlement, arrogant ja maar Christophe is uw grote voorbeeld, nog nooit iets bewezen, nooit echt bijgedragen aan de maatschappij maar toch veel lawaai maken in t half rond, daarbuiten betekent hij, net als u anuna en conner, niets, of t is als spreekbuis van magnette

 • Jan Van Gent

  Dat ze eerst proberen om het aan de andere kant van de wereld in gang te steken dat ze daar beginnen, wij doen al veel en betalen ook al veel. Door haar gezever gaat alles hier nog duurder worden en wij kunnen er nog eens voor opdraaien .

 • Pieter Martens

  Wanneer wordt dat kind eens volwassen. Toen ze terug wilden keren van de Amazone was de vieze wereld( boot) wel goed. Beseft meisje dat we niet zonder elkaar kunnen, iedereen heeft het RECHT om te overleven, maar daar kom je wel achter als je ouder word.

 • An Meynaerts

  Dat er iets moet gebeuren weten we zo, maar eerst moet men uitzoeken wat en hoe het moet gebeuren en niet van het ene ogenblik op het andere IEDEREEN op stang jagen en nog... de gewone man kan het niet betalen dat is heel eenvoudig. Zo'n maatregelen moeten langzaam tot stand komen en ook we hebben teveel politiekers, met het geld dat we daarop besparen kan er heel veel gebeuren aan het klimaat.