Radio Minerva
Volledig scherm
Radio Minerva © Klaas De Scheirder

Antwerpse Radio Minerva krijgt dan toch (opnieuw) FM-erkenning: “Gezien welke centrale rol de zender speelt voor de luisteraars”

AntwerpenHet Antwerpse Radio Minerva zal dan toch in de ether kunnen blijven. Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) heeft de erkenning voor FM-frequentiepakket 11 (98.0 FM) opnieuw toegekend aan de zender, nadat concurrent Radio FG de vorige erkenning had laten vernietigen door de Raad van State. “We zijn onwaarschijnlijk blij dat de onzekerheid eindelijk voorbij is”, straalt voorzitter Frank Boekhoff.

18 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  3 maanden geleden
  Terecht, tal van gepensioneerden zijn blij !
 • Willy van craen

  3 maanden geleden
  Mijn kleinzoon was 16 jaar toen hij Minerva top vond en nu 32 nog steeds. Dus ook jeugd houd van die stijl. Idem ik met 82 jaar.
 • victor vandesande

  3 maanden geleden
  Geweldig nieuws. Ik luister veel vie internet. Is een zende waar je naar de muziek kan LUISTEREN. Vind je nog weinig. Doe zo voort.ongedwongen radio, meer moet dat nizt zijn.
 • Charel De Kromhe

  3 maanden geleden
  Eerst en vooral ,gelukkige verjaardag radio Minerva.Terechte beslissing.
 • Marc Uytdewilgen

  3 maanden geleden
  Woon 11000 km (elfduizend) en kan Radio Minerva zeer goed ontvangen, straffe power (lol) hebben ze met leuke muziek, niet van die tsigektsjangel, zoals Frank Aendenboom in zijn wevingspotje het zei, Maar goede evergreen. Wel een kleine opmerking, mogen niet blijven stilstaan in de jaren 1940-1950. Ook al ben ik 81 jaar, hou ook van hedendaagse goede muziek .