Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Antwerpse gouverneur ziet geen heil in Oost-Vlaamse maatregelen - Nieuw in Nederland: de Vaccinatie Twijfel Telefoon

Premier Alexander De Croo en vier ministers zitten in quarantaine en laten zich testen, nadat ze maandag contact hadden gehad met de Franse premier Jean Castex (56), die maandagavond plots positief testte op Covid-19. Intussen zijn afgelopen weekend de nieuwe coronamaatregelen ingegaan. Onder meer het Covid Safe Ticket Plus en telewerken moeten de circulatie van het virus afremmen. Herlees al het nieuws over het coronavirus van dinsdag 23 november in dit liveblog.

19 reacties

 • Pedro De Geest

  2 jaar geleden
  De Oost-Vlamingen kunnen nu in West-Vlaanderen en Antwerpen gaan feesten. Wanneer eindelijk eensluidende maatregelen. Waar is VDB? Nu het eindelijk menens is, zien we zijn tronie niet meer op TV.
 • Cindy Houbben

  2 jaar geleden
  @Wendy Pieck. Ik heb mijn tweede prik met Astra Zenica gehad op 3 juni. Vorige week bloed laten trekken bij de huisdokter. Had 0,0 % antistoffen , dus zo goed werkt het toch nie. Denk dat veel mensen gaan opkijken van de resultaten als ze zich ook laten testen hierop.
 • kris platteau

  2 jaar geleden
  Boosterprikken zijn in september tegengehouden door VDB, toen de Vlaamse Regering vroeg ze sneller te mogen zetten. Wanneer wordt die eindelijk het vuur aan de schenen gelegd?
 • Wendy Pieck

  2 jaar geleden
  Volgens de vaccinontwikkelaar van Astra Zenneca liggen er alleen maar niet gevaccineerden in het ziekenhuis met corona in het Verenigd Koninkrijk. Dus ben ik heel blij dat ik dit vaccin mocht krijgen, wil geen ander.
 • Ludovic De Beuckeleer

  2 jaar geleden
  deze regering blinkt uit in de onkunde om iets daadwerkelijk te realiseren zoals de booster pri , vooruit kijken kunnen ze alleen als het om de centen in hun zakken gaat.