Angelina Jolie heeft moeite met uitspraken Donald Trump

Photo News
Angelina Jolie heeft moeite met de uitspraken van Donald Trump over moslims. Tijdens een bijeenkomst van de Verenigde Naties in Londen liet de 40-jarige actrice zich uit over de Amerikaanse presidentskandidaat. In december vorig jaar zei die nog dat de grenzen van Amerika gesloten moeten worden voor moslims.

"Voor mij is Amerika een land dat bestaat uit mensen die vanuit de hele wereld samenkomen voor vrijheid, vooral religieuze vrijheid. Het is daarom lastig om zoiets te horen van iemand die zijn best doet om de president van Amerika te worden", zei de moeder van zes kinderen.

Angelina hoefde voor de bijeenkomst van de VN niet ver te reizen; naar verluidt wonen zij en Brad sinds enkele maanden met hun kinderen in Londen. Hoe lang ze daar blijven is nog maar de vraag. Angelina omschrijft haar gezin als een nomadenfamilie. Door haar eigen projecten én die van haar echtgenoot Brad Pitt woont het gezin telkens op andere plekken.

'Brangelina' heeft drie biologische kinderen en drie geadopteerde kinderen, afkomstig uit Vietnam, Cambodja en Ethiopië.

Photo News