Angelina Jolie gaat weer acteren

photo_news
Angelina Jolie is binnenkort weer voor de camera te bewonderen in plaats van er achter. Ze gaat waarschijnlijk een rol spelen in een vervolg van de Disney-film 'Maleficent'.

"Op dit moment heb ik geen regieprojecten lopen, dus ik ga weer wat acteren", zegt de regisseuse en actrice tegen The Hollywood Reporter, die zich de laatste tijd vooral bezighield met haar thuissituatie na haar scheiding van Brad Pitt. "Ik heb een jaar vrij genomen vanwege mijn situatie thuis en te zorgen voor mijn kinderen."

Dat blijft ook nog even zo, benadrukt Angelina. "Wanneer de tijd is gekomen om weer aan het werk te gaan, ga ik weer. Maar ik ben nu nog thuis nodig. Ik hoop in de komende maanden weer aan de slag te gaan."

Angelina zei ook dat ze nog niet officieel is vastgelegd voor een rol, maar volgens de actrice is het wel waarschijnlijk dat ze bij de tweede 'Maleficent'-film betrokken wordt. "Ik kijk er naar uit", zegt ze.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • kelly stroobantd

    Neem je tijd voor je gezin ! Werk komt op de tweede plaats . Je krijgt toch maar stank voor dank voor al hetgeen je doet!!!

  • Nadi Dima

    Super mooie vrouw en actrice