Anderlecht-killer Rostov dient Bayern verrassend tweede nederlaag in 5 dagen toe

AP
Bayern München heeft een verrassende 3-2-nederlaag geleden op bezoek bij FK Rostov, dat Anderlecht uitschakelde in de CL-voorronde. Voor Bayern, dat al zeker was van de kwalificatie voor de volgende ronde, is het na het verlies tegen Dortmund van afgelopen zaterdag de tweede nederlaag in vijf dagen.

Bayern miste onder anderen Arjen Robben, Arturo Vidal en doelman Manuel Neuer en dat brak de Duitse Rekordmeister zuur op. De mannen van Carlo Ancelotti klommen na 35 minuten wel op voorsprong via Douglas Costa, maar via Azmoun en Poloz keerde Rostov de situatie helemaal om. In de 52ste minuut maakte Bernat gelijk en Bayern leek te ontsnappen. Dat was echter zonder Noboa gerekend, want die legde twintig minuten voor tijd de 3-2-eindstand vast.

Het was voor Rostov de eerste zege in de groepsfase, de Russen hebben nu vier punten. Bayern blijft op negen punten steken. Het Atletico Madrid van Yannick Carrasco, met twaalf op twaalf groepsleider, ontvangt later vandaag nog het Nederlandse PSV. Dat staat voorlopig op één punt.

REUTERS
AFP
Photo News