Aldi verstopt geheime boodschap in reclamefolder

twitter
De kerstdagen staan voor de deur en dat hebben ook de winkelketens goed begrepen. Brievenbussen zaten de laatste weken overvol met reclamefolders die vol staan met kerstwensen. Maar winkelketen Aldi telt dit jaar op een wel heel originele manier af naar het nieuwe jaar. 

Twitteraar Femke Blommaert merkte op dat de eindejaarsfolder van Aldi meer te bieden had dan alleen aanbiedingen. Op de eerste pagina van de folder staat in het groot "we tellen af naar 2018". En dat mag je heel letterlijk nemen; doorheen de folder telt de winkelketen écht af naar het nieuwe jaar. 
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Cooks Roy

  Qua reclame, goed gevonden. Ik zou het niet opgemerkt hebben had men het hierboven niet uitgelegd.. Minder enthousiast ben ik over de versheid van hun groenten en fruit. Dat haal ik daar steevast nooit.

 • bart van kerckhove

  Het is idd al maanden bezig!! Chapeau aan de bedenkers en aan wie het zag... Goe bezig!!!

 • Anny Bollens

  In andere supermarkten kan er ook salmonella aanwezig zijn hoor, mensen denken niet na hier!

 • Sonja Van de Sype

  Ik ben pro Aldi. Als je mensen bezig hoort kopen ze alleen bij Delhaize en doen ze denigrerend over de Aldi. Producten zijn in Aldi evengoed en goedkoper.

 • Pasceline Dubois

  Ook hun kippeworsten moet je voor op passen, staat vermeld 8 x 125gr terwijl er regelmatig 7 in zitten, na melding en bewijzen doen ze er niets aan!