Afbeelding ter illustratie.
Volledig scherm
Afbeelding ter illustratie. © Shutterstock / GagliardiPhotography

Al bijna vijfhonderd burgers en organisaties ondertekenden charter Preventieplatform

In de Antwerpse gemeente Vorselaar hebben organisaties binnen en buiten de gezondheidszorg zaterdag officieel het charter van het Preventieplatform ondertekend in aanwezigheid van Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V). Door hun krachten te bundelen, willen ze constructief bijdragen aan een sterk preventief gezondheidsbeleid in nauwe afstemming met de deelstaten en de federale regering.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.